Хидраплениш™ серум + витамин С (65% хиалуронова киселина) - Hydraplenish™ Sodium Hyaluronate Serum Plus Vitamin C, 30 ml

113,20 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

Подмладява кожата и изглажда бръчките и фините линии


--

Hydraplenish Sodium Hyaluronate Serum Plus Vitamin C / Хидраплениш серум + витамин С (65% хиалуронова киселина) – ревитализиращ серум за млада и красива кожа.

Основни ползи:

  • Изглажда фините линии и бръчките.
  • Интензивно подхранва кожата.
  • Възстановява естественото сиянието и изравнява тена.
  • Кожата на лицето е по-стегната и витализирана.

С напредването на възрастта естествената способност на кожата да произвежда хиалуронова киселина намалява, което води до образуването на бръчки и тяхното задълбочаване. Hydraplenish Sodium Hyaluronate Serum Plus Vitamin C / Хидраплениш серум + витамин С (65% хиалуронова киселина) е ново поколение серум, който действа целенасочено и ефективно, за да активира отново естествения процес на хидратация и да предотврати появата на бръчки. Наличието на 65% хиалуронова киселина в състава на серума спомага за това. А наличието на витамин С допринася за изсветляване на тъмните петна и изравняване на тена.

Многобройни научни изследвания са доказали, че използването в продължение на поне 12 седмици на кремове или серуми за лице с витамин С в състава си са довели до намаляване на бръчките и фините линии, изравняване на тена и увеличаване производството на колаген.

Нанесете с лек масаж сутрин и вечер върху лицето и шията и ден след ден ще усетите кожата си интензивно подхранена, свежа и със здравословен младежки тен. За по-добри резултати с двойно действие, използвайте заедно с Хидраплениш® капсули за орално приложение.

Съставки:

Натриев хиалуронат, алкохол (SDA 38B Лавандулова масло), Лавандула ангустифолиа, Натриев аскорбил фосфат (Витамин С), Лимонена киселина, Натриев PCA, SD-алкохол, 40-А, Citrus Grandis /Грейпфрут екстракт от плод, Camellia Sinensis /Чай екстракт от лист, Cucumis Sativus/ Краставица екстракт от плод, екстракт  от полен, Citrus Aurantium Duclis/Портокал екстракт от цвят, Anthemis Nobilis /Лайка екстракт от цвят, Macrocystis Pyrifera /Келпекстракт, Лавандула Ангустифолиа/Лавандула екстракт от цвят.

Не съдържа: диоксани, парабени, фталати, петролни или продукти от животински произход.

*Без тестване върху животни.

30 ml

Дозировка и приложение

Приложение: допринася за поддържане на нормалното състояние на кожата.

Забележка: само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: разклатете добре преди употреба. Нанесете сутрин и вечер малко количество върху лицето и шия върху добре почистена кожа. Може да се използва по всяко време, когато кожата се чувства стегната или суха. За още по-добри резултати с двойно действие, използвайте заедно с Хидраплениш® капсули за орално приложение.

Съхранение: на хладно и сухо място, под 25° C, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител

Производител: Nature’s Way products, Inc, USA.

Вносител: Ревита ООД, Пловидв, бул. Източен 48

www.naturesway.bg

Тел.: 0700 12498

15548
    Изпрати

    Вашият въпрос беше получен успешно.

    Наш служител ще Ви отговори възможно най-скоро.

    Споделете мнение за продукта

    chat Споделете мнение за продукта (0)