Брой продукти:

114

Активни филтри

close

Изберете филтър

arrow_drop_down arrow_drop_down

Цена

  • 12,00 лв. - 123,00 лв.

Витамини и минерали

Богат асортимент от Nature’s Way витамини и минерали

В тази онлайн платформа ще откриете качествени продукти от добре познатия производител на здравословни добавки Nature’s Way. На пазара той се е наложил като един от лидерите в сектора с витамини и минерали. Обърнете нужното внимание на нашите предложения и изберете подходящите за вас формули.

Витамини – какво са и защо са ни нужни?

Те са основни хранителни вещества. Без тях тялото ни не може да функционира оптимално. Поделят се в на водо- и мастноразтворими. Обикновено си ги набавяме чрез пресни плодове и зеленчуци, гъби и млечни продукти. От съществено значение са за превенцията срещу вируси и бактерии, оксидирането и преждевременното стареене на клетката. Те са ключова част от профилактиката на редица провъзпалителни и хронични заболявания.

Чудесен вариант са за облекчение на грипоподобни симптоми, умора и редуцирани когнитивни способности. Повечето витамини притежават свойството да поддържат нормалното състояние на нервната система, като при дефицит могат да доведат до намалена устойчивост на стрес. Недостигът се свързва и с депресивни състояния, тревожност и безпокойство.

Минерали – какво са и с какво помагат?

Те също са важна част от ежедневната ни диета. Биват два типа: микро- и макроелементи. Те са основен градивен елемент на тъканите.  Регулират нивото на двигателната активност, оговарят за дейността на стомашно-чревния тракт, периферната и централната нервна система.

Дефицитът им води до смущения в метаболизма и функционирането на имунитета. Някои минерали са важни за секретирането на хормони в тялото, както и за образуването на енергия и ензимната дейност.

Какви витамини и минерали имат Nature’s Way?

В нашия онлайн магазин можете да купите ефективни и надеждни формули Nature’s Way с конкретни витамини или минерали. Предлагаме и комплекси, подходящи за универсално възстановяване и укрепване на тялото. Производителят разполага и с персонализирани средства за жени и мъже, детски витамини и минерали, както и в помощ при терапията на конкретни заболявания.

Причини да купите Nature’s Way витамини и минерали от нашия магазин

  • натурални витамини от А до Я от водещ производител в сектора с хранителни добавки;

  • разумни и конкурентни цени;

  • лесен начин за поръчка;

  • бърза доставка до всяка точка в страната;

  • изчистен и безопасен състав;

  • разнообразни форми за прием – течни, на капсули, на таблетки и т.н.