Nature’s Way – доказано качество от 1969 г.

 

Nature’s Way e американска компания, която произвежда над 500 природни продукта с доказано качество, разпределени в няколко серии: билки, билкови екстракти и формули, пълна гама витамини и минерали, хомеопатични продукти, както и такива с разнообразно предназначение и широк спектър на действие.

 

Nature’s Way e:

Първата компания преработваща билки, която притежава съоръжение клас OTC (1983).

Първият производител на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (Добри производствени практики).

Първият производител на гарантирано натурални продукти.

Първата компания за хранителни добавки, която използва двойно обезопасена капачка.

Първата компания за хранителни добавки, която използва рециклирани бутилки.

Първият представител на американския пазар на важни европейски фитомедикаменти (на растителна основа).

Първият билков бранд, чиито билкови продукти са удостоени с престижните сертификати Non-GMO и TRU-ID™, гарантиращи чистотата на състава и безопасния произход на суровините.

TRU-ID е първата независима тестова програма, която използва най-съвременни ДНК биотехнологии за удостоверяване автентичността и качеството на билковите продукти. При валидираните с TRU-ID билкови екстракти има сигурна гаранция, че билките, описани на етикетите, действително съответстват на съдържанието.

 

Non-GMO Project е независима тестова програма, ангажирана с най-добрите практики за тестване и предоставяне на продукти без ГМО. Печатът на Non-GMO Project на 100% удостоверява, че продуктите са произведени в съответствие с изискванията за избягване на ГМО.

 

Продуктите на Nature’s Way са BIO и притежават сертификат ORGANIC, който гарантира, че преди да са набрани билките и растенията и преди да се преработят по специални щадящи технологии, те са покрили критерии за качество – почва, климат и други показатели, които са много важни за качеството на самата билка или растение.