ADRENergize® Срещу стрес и в подкрепа на надбъбречната жлеза 50 капсули

49,21 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

Комплексна подкрепа за надбъбречната жлеза

Този продукт на марката Natures Way стимулира мощно функцията на надбъбречната жлеза, за да повиши значително естествената защита на тялото срещу стреса и да подпомогне възстановяването на изчерпаните вследствие на въздействието му енергийни нива.

 

Какво представлява ADRENergize®?

ADRENergize® е хранителна добавка, която съдържа активни вещества, извлечени от говежда надбъбречна кора и цяла надбъбречна жлеза. Предназначението ѝ е да помогне на тялото да се справи с хроничната умора, провокирана от продължителното въздействие на различни стресори върху функцията на надбъбречната жлеза при човека и нивата на произвежданите от нея, включително адреналин и кортизол.

Състоянието, известно като синдром на надбъбречно изтощение, се характеризира с усещане за постоянна умора, която персистира и след продължителен сън, нарушения в концентрацията, паметта и съня, безразличие и депресия. Основната причина за този проблем е, че постоянният силен стрес предизвиква системно претоварване на надбъбречната жлеза, което провокира скокове в нивата на произвежданите от нея хормони и може да доведе до автоимунни заболявания или други сериозни здравословни проблеми.  

Комплексът от белтъчини и нуклеопротеиди в състава на ADRENergize® въздействат целенасочено върху клетките на надбъбречната жлеза и подпомагат нормализирането на нейната функция. Благодарение на механизма трансцитоза е попадат в клетките на този ендокринен орган, за да им осигурят белтъчините, които са им необходими за по-бързо възстановяване и нормално изпълнение на основната им функция – производството на хормони.

Уникалното свойство на тази хранителна добавка е, че съдържащите се в нея пептиди са напълно идентични с човешките, благодарение на което осигуряват не само временно облекчаване на симптомите, а осигуряват на надбъбречната жлеза стимул и ресурси сама да възстанови нормалтната си функция.

 

Какви са здравословните ефекти на ADRENergize®?

  • Съдейства за възстановяване на метаболитната активност на вътрешната част (zona reticularis) и стимулира производството на полови хормони (андрогени и естрогени) при хора, страдащи от хронична недостатъчност на функцията на надбъбречната жлеза
  • Допринася за нормализиране на функцията на ендокринната система при хора, страдащи от различни заболявания, при такива, подложени на продължителното въздействие на професионален и психоемоционален стрес и при представители на третата възраст.
  • Подпомага възстановяването на увредената тъкан на надбъбречната жлеза и нормализиране на регулаторните процеси на синтез на специфични хормони.
Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Кора от надбъбречна жлеза
(от говежди произход)
150 mg450 mg
Надбъбречна жлеза
(от говежди произход)
50 mg150 mg


Желатин,  целулоза, магнезиев стеарат, титаниев диоксид за цвят.

Не съдържа: Изкуствени аромати, консерванти, глутен, дрожди, пшеница, царевица, соя, млечни продукти.

Хранителна добавка, 50 капсули

Нето тегло: 13 g

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на надбъбречните жлези.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула 1-3 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

Вносител: Ревита ООД, Пловдив, бул. „Източен”48

www.naturesway.bg  

Тел.: 0700 12498

Виж още

04085
    Изпрати

    Вашият въпрос беше получен успешно.

    Наш служител ще Ви отговори възможно най-скоро.

    Споделете мнение за продукта

    chat Споделете мнение за продукта (0)