Самбукус на Nature’s Way

Оптимална подкрепа за

имунната система за цялото семейство

Серията Самбукус
включва продукти с екстракт от плодове на черен бъз, патентован като BioActives®. Екстрактът е стандартизиран, извлечен без употреба на разтворители и притежава всички полезни свойства на суровото растение. Той е тестван за бионаличност и ефективност и има доказано благоприятно въздействие върху имунната система.

Изследвания, проведени в Германия потвърждават, че BioActives® допринася за потискане растежа на грипните вируси тип А и В, както и на бактериите, причиняващи инфекции на горните дихателни пътища. BioActives® спомага за укрепването на имунната функция чрез повишаване нивата на Т-клетките, В-клетките, интерфероните и определени цитокини (включително IL-2).

BioActives® е извлечен е от уникалния сорт черен бъз Haschberg, който се отглежда в областта Щирия (Австрия) от около 70 години насам.Sambucus
Предимства на сорта Haschberg
плодовете му съдържат високи нива на антоцианини – биологично активните съединения, на които той дължи терапевтичните си свойства;
отглежда се съобразно методите на органичното земеделие в екологично чиста среда;
расте в почва, богата на органични вещества, благодарение на което се отличава с уникален хранителен състав;
бере се на ръка, когато активните антоцианини в състава му са достигнали оптимални нива.

ИЗБЕРЕТЕ КАТЕГОРИЯ

ЖЕЛИРАНИ ТАБЛЕТКИ 
ТАБЛЕТКИ ЗА СМУЧЕНЕ 

Продуктите не съдържат: глутен, млечни продукти, соя, ядки, изкуствени оцветители, аромати.  

Нашето производство оперира съгласно следните стандарти за качество, приложими за всяка продуктова категория. 

Серията Самбукус притежава следните сертификати: USDA Organic, organic сертификат от Quality Assurance International, Kosher сертификат. 

Притежава сертификат Organic Quality Assurance International (QAI). Сертификатът гарантира, че продуктите са с органичен произход, не съдържат ГМО,  оцветители, изкуствени вещества и аромати.

По време на производствения процес не се използват изкуствени торове, пестициди и генно-модифицирани организми. Продуктите са произведени от натурални плодове. Не съдържат изкуствено добавени оцветители и аромати

Всички съставки са преминали стриктен качествен контрол. Всеки един етап от производствения процес  отгорая на стандартите на Kosher certification.Не съдържат мляко и млечни култури.