Alive! са висококачествени мултивитамини на американската компания Nature’s Way. Серията от продукти включва мултивитамини задеца, подрастващи и възрастни (мъже и жени), бременни и кърмачки, специализирани мултивитамини за коса, кожа, нокти и формула за диабетици и хора в преддиабетно състояние.

Имунитет

Мултивитамини Alive! Предлагат специално формулирани естествени продукти, които повишават имунната защита на организма. Продуктите възстановяват жизнеността по време и след прекарани вирусни, бактериални и други заболявания. Помагат на организма при повишено физическо и психическо натоварване. Съдържат специално подбрани витамини, минерали и екстракти от плодове и зеленчуци, които осигуряват всичко необходимо за нормалните функции на имунната система.

Alive! Мултивитамини за всички възрасти

Специални whole food мултивитамини за възрастни. Съдържат над 100 натурални съставки: витамини, минерали, антиоксиданти, екстракти от градински плодове и зеленчуци, билки, гъби и зелени храни. Увеличават енергията и жизнеността, укрепват имунитета и помагат на организма да се адаптира към стреса и натовареното ежедневие. Предлагат се под формата на твърди или желирани таблетки.

Alive! Мултивитамини за жени

Натурални формули, специално създадени за жени под 50 годишна възраст. Съдържат всички необходими витамини, минерали и екстракти от плодове и зеленчуци за оптимално функциониране на женския организъм. Повишават жизнеността и имунитета. Намаляват нервното напрежение и стреса. С доказано благоприятно въздействие върху косата, кожата и ноктите. Предлагат се под формата на твърди или желирани таблетки.

Alive! Мултивитамини за мъже

Подпомагат енергията и имунитета на мъжете под 50 години. Подходящи и за мъже с повишена физическа активност. Допринасят за поддържане на доброто психическо и емоционално състояние. Съдържат всички необходими витамини, минерали и екстракти от плодове и зеленчуци. С добавени витамин С, витамин Е, витамин В6, селен, хром и ликопен, които са от ключово значение за нормалното функциониране на мъжкия организъм. Предлагат се под формата на твърди или желирани таблетки.

Alive! Мултивитамини за жени 50 +

Специализирани формули в подкрепа на женския организъм във възрастта след 50 години. Балансираният състав подкрепя сърдечно-съдовата и костната системи, подобрява мускулния тонус, подпомага здрравословното състояние на кожата и зрението. Допринася за по-добрата памет и концентрация и предпазва нервната система. Предлагат се специални формули за мъже и жени, съобразени със специфичните изисквания на мъжкия и женския организъм в зряла възраст. Под формата на твърди или желирани таблетки.

Alive! Мултивитамини за мъже 50 +

Специализирани формули в подкрепа на мъжкия организъм във възрастта след 50 години. Балансираният състав подкрепя сърдечно-съдовата и костната системи, подобрява мускулния тонус, подпомага здрравословното състояние на кожата и зрението. Допринася за по-добрата памет и концентрация и предпазва нервната система. Предлагат се специални формули за мъже и жени, съобразени със специфичните изисквания на мъжкия и женския организъм в зряла възраст. Под формата на твърди или желирани таблетки.

Alive! Мултивитамини за деца и подрастващи

Всяко дете има уникални хранителни нужди през различните етапи от своето развитие. Затова Nature’s Way създадоха специализирани продукти, подходящи за деца и тийнейджъри – за момичета и момчета. Мултивитамините стимулират растежа, повишават тонуса и енергията, оптимизират паметта и концентрацията. Alive! оказват благоприятно въздействие върху състоянието на зъбите и костите и подобряват зрението, което е важно особено в периода на интензивен растеж при децата. Мултивитамини за тийнейджъри Alive! освен ползите за цялостното развитие и здраве, са обогатени с патентован екстракт от невен Lutemax™ 2020 – натурален източник на лутеин и зеаксантин, който предпазва очите от вредното въздействие на синята светлина, излъчвана от различните електронни устройства. Съдържат всички необходими витамини, минерали и екстракти от плодове и зеленчуци. Предлагат се под формата на дъвчащи или желирани таблетки със страхотен вкус на плодове!

Alive! Мултивитамини за бременни и кърмачки

Мултивитамини Alive! предлагат специализирани формули, които се препоръчват за прием преди и по време на бременността. Продуктите са с гарантирано висококачествен, чист и безопасен състав. Не съдържат ГМО, тежки метали, глутен, консерванти, пшеница, мая, захар, сол. Съдържат 18 ценни витамини, минерали, в това число и 400 mcg фолиева киселина в оптимална за усвояване форма, както и екстракти от натурални градински плодове и зеленчуци. Мултивитамини Alive! са подходящи за прием и по време на кърмене. Серията предлага мултивитамини за бременни с растителна DHA. DHA (докозахексаенова киселина) е извлечена от водорасли, които са богати на незаменими мастни киселини. DHA от водорасли е чист източник на мастни киселини – не съдържат токсини и други вредни за здравето субстанции. Мастните киселини играят ключова роля в развитието на мозъка, нервната система и зрението плода.

Alive! Мултивитамини за коса, кожа и нокти

Специализирани мултивитамини, които осигуряват комплексна грижа за косата, кожата и ноктите. Заздравяват косата и стимулират растежа й, изглаждат кожата, намаляват проявите на екзема и дерматит. Препоръчват се и при косопад, суха и изтощена коса, бръчки и кожни раздразнения. Съдържат витамини, минерали, хидролизиран колаген, хиалуронова киселина, силиций и натурални източници от плодове и зеленчуци.

Alive! Мултивитамини за диабетици

Специално формулирани за хора в преддиабетно състояние и диабет. Съдържат висококачествени витамини, минерали, антиоксиданти и растителни екстракти в оптимална концентрация. Alive! Мултивитамини за диабетици са пълноценна добавка към специфичния хранителен режим на диабетиците. Поддържат здравословните нива на кръвната захар. Повишават енергията. Подпомагат зрението, паметта и концентрацията. Поддържат имунната функция.