Серията CranRx на Nature’s Way за профилактика и лечение на уринарни инфекции, е източник на стандартизиран до проантоцианидини (PACs) екстракт от червена боровинка. Някои от продуктите са с добавени пробиотици или витамини.

CranRx® Women`s Care with probiotics с червена боровинка + 7 млрд. акт. пробиотици

Най-оптималната формула в подкрепа на женското здраве. Тук концентратът от червена боровинка е комбиниран със 7 млрд. колония-образуващи единици от три вида Ацидофилус – пробиотични компоненти на човешката флора в посочените анатомични области, които метаболитно противодействат на развитието на патогените. Продуктът осигурява и 100% от дневната нужда от витамин С (60 mg), с което се увеличават антиоксидантните ефекти върху организма.

CranRx® Bioactive Cranberry/ Червена боровинка 500 mg х 30 капсули

Осигурява антиадхезивна защита на уринарната лигавица срещу патогенни микроорганизми, непозволяваща развиването на уроинфекция. Може да се използва от двата пола. Препоръчва се при епизодични инфекции, когато проблемът не е хроничен.

CranRx® Gummies Urinary Health / Червена боровинка, Д-маноза и витамин С

Освен 500 mg екстракт от червена боровинка, всяка таблетка доставя още: 90 mg (150% от дневната потребност) витамин С и 200 mg D-маноза. В комбинация, D-манозата и червената боровинка взаимно подсилват ефектите си и спомагат за преодоляване на хроничните уроинфекции. Добавеният витамин С увеличава антиоксидантната активност на продукта.

По време на производствения процес не се използват изкуствени торове, пестициди, и генно-модифицирани организми. Сертификатът гарантира, че плодовете са с органичен произход.